Verwarming/sanitair/ventilatie.

Verwarming

Wij plaatsen centrale verwarming in elke nieuwbouwwoning, appartementsblok of kantoorgebouw. In deze gebouwen plaatsen wij vandaag enkel nog de energiezuinige condensatieketels of warmtepompinstallaties.

De laatste jaren worden er meer en meer warmtepompen geplaatst, een warmtepomp is energiezuinig en milieuvriendelijk.

Sanitaire

Bij ons kan u ook terecht voor uw sanitaire installatie, deze omvat alle waterleidingen, collectoren, afvoeren, kranen, toiletten alsook het plaatsen van alle sanitaire meubels en toebehoren. Voor de keuze van uw badkamer werken wij nauw samen met Lambrechts en Desco.

Ventilatie

Door de EPB regelgeving bent u verplicht om uw huis steeds meer luchtdicht te bouwen. Als u het binnenklimaat van uw huis gezond wil houden moet u daarom verse lucht toevoeren. Het aanvoeren van verse lucht is dan ook pure noodzaak!

De voordelen van een goede ventilatie zijn het voorkomen van geurhinder en condens- en schimmelvorming.

Wij bieden u verschillende systemen aan om uw woning zo optimaal mogelijk te ventileren.

Systeem C Systeem D
Mechanische afvoerventilatie: Hierbij gebeurt de luchttoevoer op natuurlijke wijze via bijvoorbeeld roosters in de ramen. De luchtafvoer gebeurt via kanalen door een ventilatieunit. Hierin maken we nog een onderscheid tussen het ventilatiesysteem C, C+ en C+EVO. Mechanische af- en toevoer: Bij dit systeem gebeuren de luchttoevoer en de luchtafvoer via kanalen door een ventilatieunit. De koude luchttoevoer passeert via een warmtewisselaar in de ventilatieunit waarbij de koude lucht wordt opgewarmd door de warmere luchtafvoer. Hierdoor vermindert het energieverlies van uw woning.